Sain siis valmiiksi makuuhuoneen matot :) Tämä on toinen pidemmistä matoista. Solmin tänään viimeisen maton ja leikkasin kaikkiin kolmeen samanpituiset hapsut. Tarkoitus olisi ommella vielä kanttaukset noihin mattoihin jahka ehdin.

Ja tässä lyhyt matto. Olen tyytyväinen tuloksiin, reunat ovat hämmästyttävän suorat ottaen huomioon että nämä olivat elämäni ensimmäiset matot. Mielestäni tuo valkoinen on myös raikas väri, jota saan piristettyä niillä kanttauksilla. Pitää vain päättää minkä väristä kangasta ostan..kangas tulee olemaan kukallista tai pilkullista.

Tässä kuva hieman lähempää...matot on kudottu kolmella sukkulalla, kahdella eri valkoisen sävyllä. Sidoksena(toivottavasti termi on oikein) palttina. Vaihdoin eri valkoisen suhteita kussakin osiossa, joita erotti tälläinen punos.

Ostin eilen kuteet työhuoneen mattoon, erilaisia violetin sävyjä. Innolla odotan maanantaita että pääsen aloittamaan uuden maton :) Se onkin sitten kevään viimeinen kudonta. Kesäprojektiksi aion ottaa virkatun maton, jonka teen keittiöön.