Sain viimeinkin aikaiseksi rueta maalaamaan erinäisiä huonekaluja. Ensimmäisenä oli työn alla kirjahyllyt, jotka petsasin joskus hieman rusehtavaksi. Hyllyt ovat varastohyllyjä, jotka ostin vuosia sitten. Nämä saavat toimittaa vielä virkaansa sen aikaa kunnes joskus ostan paremmat hyllyt. Tässä hylly ennen maalausta:

Ja sen jälkeen:

Olen itse tyytyväinen tulokseen :) Hyllyt ovat täpö täynnä kirjoja, eli uusia ei parane ostaa ennen kuin saan lisää tilaa. Nyt työn alla on tv-taso, joka on vanhempieni entinen kirjahyllyn alaosa. Väri on sellainen kaamea 80-luvun tummaruskea, pian valkoinen :) Kittasin puutapeista jääneet reiät umpeen, hioin ja nyt ensimmäinen maalikerros on kuivumassa. Maalikäsittelyn saavat vielä ainakin arkku ja valkoinen lipasto, joka kaipaa uutta maalia.

Tässä uudet makuuhuoneen verhot jotka ovat samaa sarjaa noiden tyynyjen kanssa. Vähän raikkaampaa ilmettä kesää kohti mentäessä :)

Kävin viikonloppuna mökkeilemässä, aurinko paistoi pilviharson takaa ja keli oli tyyni. Aivan ihana ulkoiluilma :) Kävin vähän kävelemässä lumikengillä, samalla tuli testattua että niillä voi myös juosta :) Takassa paistettu makkara maistui ulkoilun jälkeen hyvälle ja laskiaispullakahvit kruunasivat reissun.

Digikameran ihanuuksia (tai no miten sen nyt sitten ottaa), otin kuvan suoraan vasten aurinkoa ilman minkäänlaisia ongelmia. Filmikameralla ei olisi tullut kuuloonkaan, valokuvaamisesta on tehty todella helppoa ja epäonnistuminen on todella vaikeaa :)

Kuvaan pääsi vielä niemennokassa hangessa jököttävä vanha tuolisetti. Jotenkin se oli karulla tavalla hyvin kaunis hangen keskellä :)