Tällaisen kakun väänsin synttäreilleni lauantaina. Tuo marsipaanikoristelu oli todella epäkäytännöllinen, koska nuo kuusirivit kaatuilivat ilman tuota koristenauhaa. Ohje oli jostain vanhasta Kotivinkin joulunumerosta. Kakku oli ihan ok, vieraat kehuivat ettei ole liian makea, itse tykkään enemmän perinteisestä täytekakuista runsaan kermavaahdon kanssa :P

Sain valmiiksi neulotut amaryllikset, mielestäni ne ovat ihan nätti sisustuselementti ja tuovat jouluista tunnelmaa. Eivätkä ne ole liian jouluisia, joten niitä voi käyttää vuoden ympäri :) Tein tuohon kimppuun 3 punaista ja kolme valkoista kukkaa. Varret ovat aika lörppöjä, joten niitä pitää olla useampi että ne pysyvät nätisti maljakossa.

Olen ollut kohta pari viikkoa postilla "joulutonttuna" ja olo alkaa olla sellainen että olen loman tarpeessa :) Enää 2 päivää ja sitten ansaittu vapaa, työt jatkuvat vasta 7.1 eli saan mukavan lepotauon. Tänää takana on reilun 9 tunnin työpäivä, vielä pitäisi paistaa appelsiini-manteliboston, joka oli menestys sekä töissä että kotona synttäreillä :) Työkaverini halusi ostaa sellaisen itselleen jouluksi ja minä tietysti lupasin :D Kunhan olen saanut pullan leivottua, lähden nylkemään jänistä jonka päälle ajoin reilu viikko sitten...ei pidä heittää hyvää lihaa hukkaan ja jouluksi on sitten jänispaisti pöydässä :)