On taas vierähtänyt useampi viikko siitä kun viimeksi olen kirjoitellut. Syynä on oikeastaan se, että en ole juuri käsitöitä tehnyt viime aikoina. Aloitin tällä viikolla tekemään kaverille synttärilahjaa, mutta se on vielä hys-hys juttu:)

Otin perjantaina kissanpennun, joten olen saanut aikani helposti kulumaan kun yritän totuttaa kolme vuotiasta herraa tähän uuteen tulokkaaseen. Tyttökissa sai nimekseen Siiri. Vaikea keksiä sellaista nimeä joka "rimmaa" Gizmon kanssa. Mielestäni mikään perinteinen Minni tai Piki ei käy ollenkaan. Siiri on kokonaan musta lukuunottamatta kaulassa olevaa pienen pientä valkoista laikkua.

Se täytyy kyllä sanoa, että tämä jos mikä vaatii kärsivällisyyttä. Perjantaina Gizmo murisi ja sähisi Siirille aina kun kohtasivat. Eilen sähinää oli hyvin vähän, mutta Siiri hyökkää Gizmon kimppuun ajaen takaa ja tietysti toinen puolustautuu sillä seurauksella että Siiri on vaarassa saada tassusta naamaan. Tänään roolit ovat vaihtuneet sen verran että Siiri hyökkää, jonka jälkeen Gizmo ajaa sitä takaa, mikä ei mielestäni ole hyvä asia sekään. Olen nukkunut Siirin kanssa makuuhuoneessa suljetun oven takana, vaikka tiedän että toisin olisi ollut parempi. Ensi yönä on Gizmon vuoro päästä minun viereen. Kuvaa ei vielä valitettavasti ole kun ei digikameraa ole tällä hetkellä käytössä. Otan vastaan kaikkia vihjeitä pentujen totuttamiseen liittyen!!