Tein tänään itselleni tämän peruspipon Novitan Rustika langasta. Mallina käytin joskus aiemmin tekemääni pipoa. Halusin hatusta reilunkokoisen jotta se peittää korvat kunnolla. Tätä saa muokattua eri näköiseksi, koska se on hieman löysempi, ei kuitenkaan liian iso.

733404.jpg

Tällä viikolla postissa tuli tilaamani Stitch 'n Bitch- kirja. Löysin kirjasta monia kivoja ohjeita ja tietysti myös niitä, jotka eivät ole itselle mieleen. Hyvä ostos joka tapauksessa :) Ja onhan noista aloittelijan perusohjeista hyötyä jos sattuisi unohtumaan esimerkiksi miten neulotaan helmineuletta. Kunhan illat pimenee, niin aloitan jonkun projektin kirjan ohjeiden mukaan..Tässä vielä kuvaa kirjan kannesta :

733430.jpg

Eilen illalla tuli ajeltua maaseudulla valokuvaamassa heinälatoja ja lehmiä. En tiedä mikä niissä maalaismaisemissa niin kiehtoo, mutta siellä voi kyllä sanoa että sielu lepää. Iltaaurinko laskee viljapellon yllä ja lehmät mutustaa heinää kaikessa rauhassa. Ehkä maaseudun viehätys piilee juuri siinä kiireettömyydessä. Kukaan ei elä kellon, vaan ympäristön ja eläinten tahtiin. Ja taas tulin siihen tulokseen että isona haluan asua maalla, miehen ja muutaman lapsen kanssa. Toivottavasti kaikki tämä tapahtuu mahdollisimman pian :) Tuntuu vaan siltä että olen saannut juoksennella ihan tarpeeksi ympäri kyliä. Ei ole samanlaista tarvetta olla aina viikonloppuisin menossa niinkuin ennen. Mutta aika näyttää saako pikkukaupungin tyttö itselleen sulhon vai ei :)