Kävin ostoreissulla ystäväni kanssa Kuopiossa ja ostin Sinooperista muutaman kukkaron/laukun kehyksen ja nappeja kännykkäpussukoita varten. Olisin halunnut meikkipussia varten isomman kehyksen(ilman ketjua), mutta kaikki oli loppu ja jouduin tyytymään 2 pienempään joista ajattelin tehdä kolikkokukkaroita. Mielestäni nuo napit ovat todella nättejä, niitä olisi varmaan kannattanut ottaa enemmänkin, mutta toisaalta en ole mikään hakki virkkaamaan niitä kännykkäpussukoita :)

Tältä samaiselta ostosreissulta mukaan tarttui kävelysauvat, joista olen haaveillut jo pidemmän aikaa. No kotona sitten rupesin mallaamaan sauvoja käteen ja kuinkas ollakkaan, minulla onkin 2 vasemmankäden sauvaa :O Hienoa..urheilukaupan myyjä ei ilmiselvästikään tiennyt tarpeeksi myymästään tuotteesta. Hän joutui jo heti aluksi kysymään toiselta myyjältä neuvoa että sai laskettua oikean sauvan pituuden. Kirosin eilen kotona tyhmyyttäni että en jo kaupassa älynnyt tuota mokaa. Huomenna soitan tulenkatkuisen puhelun liikkeeseen ja vaadin että oikea tuote toimitetaan minulle, veloituksetta. Kotikaupungistani on nimittäin 100 km suuntaansa Kuopioon ja minulla menisi bensoihin sama summa mitä ne sauvat maksoivat. Ja tämähän oli heidän mokansa, ei minun. Jää nähtäväksi mitä he sanovat huomenna..toivotaan parasta :)

Nämä kämmekkäät ostin H&M:ltä samalla reissulla, olivat niin halvat että en jaksa rueta neulomaan itse :P Olen pitkään haaveillut kämmeköistä, joita voisi käyttää sisällä ollessa. Nämä ovat kuin tehty siihen, koska ovat ohutta neulosta. Aion vielä neuloa itselleni toiset, jotka on sitten pelkästään ulkokäyttöön. Tykästyin sen verran tähän vielä kesken olevaan malliin, että taidan neuloa itselleni samanlaiset :) Nämä ovat menossa synttärilahjaksi ystävälleni ja ovat miesten kokoa. Ohje on Novitan Talvi 2008- lehdestä ja alunperin tarkoitettu lapaseksi. Tuo kirjoneulos on nätti ja silti helppo neuloa, ajattelin tehdä itselleni violetin sävyiset kunhan nyt saan ensin nuo valmiiksi :) Odotan että veljeni tulisi mallaamaan tuota valmista kämmekästä, jotta saisin varmuuden että koko on oikea. Toinen kämmekäs on nyt "peukaloa" ja joustinneuletta vaille valmis.