1309390.jpg

Tämä kuva on otettu pari kuukautta sitten  akvaariostani. Valitettavasti kuvan tarkkuus ei ole parhaimpia ja muut kalat lymysivät jossain muualla kuvaushetkellä.

Joitain käsitöitä olen saanut tehtyä, mutta kun ei ole ollut kameraa käytettävissä niin kuvia en ole saanut laitettua. Tuntuu että kaikki vapaa-aika menee lenkkeillessä ja harjoittelupaikan metsästyksessä. Telkkari vetää myös kummasti puoleensa, tosin kohta loppuu sekin ilo jos en pian osta digiboksia. Maaliskuu lähestyy koko ajan ja samalla viikolla 13 tapahtuva Saksan/Tsekin matka :)

Viime vkloppuna kävin kokeilemassa matikkapilkkiä, aika laihoin tuloksin. Jäällä oli myös liikkeellä susi, jäljet olivat ilmestyneet omiemme jälkeen. Onneksi emme törmänneet itse otukseen. Sunnantaina olin sitten ihan ahvenpilkillä ja sainkin muutaman kiitettävän kokoisen paistoahvenen:) Harmittaa kun kelit tahtovat aina viikolla olla parempia kuin vkloppuna.

Leivoin myös vkloppuna sen verran, että paistoin vaniljaisen omena-murupiirakan. Ohjeen löysin Ruokaohjeita ja herkkuja a`la Marie -sivuilta. Piirakasta tuli suussa sulavaa:) Puolitin ohjeen ja tein sen tavalliseen piirakkavuokaan. Tosin jääkaapissa oltuaan pohja jämähti aika kiitettävän hyvin kiinni vaikka vuoka oli voideltu. Parempi vaihtoehto lasiselle piirakkavuoalle olisi varmasti irtopohjavuoka johon laittaisi leivinpaperin pohjalle.